Ügyfeleink véleménye rólunk


Ügyfeleink véleménye rólunk, és az általunk képviselt ingatlanközvetítésről

"Köszönjük Ügyfeleinknek :)"
Eladó és Vevő Ügyfeleink véleményei


"Kedves Kriszta! Engedje meg hogy ingatlan eladásunk nagyon gyors és eredményes lebonyolítása kapcsán, külön köszönetet mondjak azért a korrekt magatartásért, precíz, pontos ügyintézésért, amelyet magánál tapasztaltam. Szívélyes üdvözlettel, dr. Balázsy Béláné"

dr. Balázsy Béláné


"Szemerédi Kriszta volt az ingatlanközvetítőm. Az ingatlan bejárása során minden fontos információt megkaptam tőle. Az időpont egyeztetések, a szerződés megkötése, valamint a birtokba adás során minden gördülékenyen ment. Megbízható, lelkiismeretesen végzi a munkáját! Köszönöm!"

                                                                                                                                                                                                  Doszpoly Andor


"Kedves Szemerédi Kriszta, köszönetet szeretnék mondani a komoly szakmai tudás mellett, szívvel lélekkel végzett munkáért. Tapasztalataimat szeretném mindenkinek elmondani, aki szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást: Intelligens, magas színvonalú, körültekintő, őszinte, alapos, udvarias, kedves és pontos emberrel lesz kapcsolat. Megbízható, felelősségteljes munkájáért mindig szeretettel és hálával gondolok rá, és bátran ajánlom mindenkinek, forduljon bizalommal Szemerédi Krisztához, csak pozitív élményben lesz része. Áldott boldog Karácsonyt kívánok. Én kaptam a legszebb ajándékot."

   Bejáné Rákóczy Katalin


"Jó szívvel és tiszta lelkiismerettel ajánljuk a tisztelt érdeklődők figyelmébe a Börzsönyliget Ingatlan Portál szolgáltatásait és Szemerédi Kriszta ingatlanértékesítő közreműködését. Mi a Börzsöny egy kis falucskájában vettünk házat az Ingatlaniroda közreműködésével, amelynek kapcsán Szemerédi Kriszta ingatlanértékesítő az egész folyamat alatt végig segítségünkre volt. Bátran támaszkodhattunk rá az ingatlan megtekintésétől kezdve a külföldi tulajdonossal történő kapcsolattartáson és egyeztetéseken, valamint az ügyvéd közreműködésével történt szerződéskötésen át a birtokba adáson túl a szolgáltatóknál történt tulajdonosváltozás átvezetéséig. Nyugodtan állítjuk: közreműködése és segítsége, emberi és szakmai hozzáállása meghaladta az amúgy joggal elvárható mértéket.

Király Gabriella és Hanvay László


"Krisztával azért jó együtt dolgozni, mert az ingatlannal kapcsolatban, minden információt összeszed, nincsenek kellemetlen meglepetések. Egyszerre képviseli a vevő és az eladó érdekeit, ezzel biztonságot visz a teljes folyamatba."

Kaszás Miklós


"Nagyon szépen köszönöm neked a profi munkát, a kedvességet és őszintéseget. Kifejezetten elégedett voltam a hozzáállással, a szervezéssel, a rendelkezésre álló információk tálalásával és végén a projekt lezárásával is. Életem első ingatlanvásárlásához nem is kívánhattam volna jobb szakembert és egyben EMBERT, úgyhogy a jövőbeni vásárlások során, ha máshoz sodor a sors, magasan lesz a léc :) Maradj mindig ilyen, amilyen most vagy! Sok sikert kívánok a további projektekhez! Köszönettel és Üdvözlettel: Sztoján Viktor "

Sztoján Viktor


"Kriszta nagyon barátságos, segítőkész és ügyfélcentrikus. A vásárlás elejétől a végéig megbízható, informatív kommunikációt tartott velünk. A “kötelező” feladatain túl is mindent megtett, hogy a segítségünkre legyen. Neki köszönhetően az ingatlanvásárlásunk folyamata gyors és gördülékeny volt. Bizalommal ajánljuk bárkinek."

Sáfrányos Ágnes és Tóth László


"Kedves Kriszta! Az iroda szolgáltatásával teljes mértékben megvoltam elégedve. Az, hogy az ingatlan eladása hosszúra nyúlt, az nem az ügyintézés lassúságából, hanem a vevők hiányából, ill. hezitálásából adódott. Mikor a potenciális vevő jelentkezett, az ügyintézés napokon belül megoldódott. Köszönöm a korrekt, mindenre kiterjedő ügyintézést, bár ezt már személyesen is megtettem. Szép napot, és sok ingatlaneladást kívánok: Emresz Róbert"

Emresz Róbert


"Kedves Kriszta! Köszönjük, hogy nyaralónkra rövid időn belül talált vevőt, szerintünk ez annak köszönhető, hogy nagyon lelkiismeretesen, az elvárható kötelezettségeken túl is maximális figyelmet fordított az ingatlan eladására. Bármilyen kérdésünk, kérésünk volt munkaidőn túl, akár hétvégén, ünnepnap is rendelkezésünkre állt. Még egyszer köszönjük. Üdvözlettel, Schreiter Gyula, Schreiter Edina"

Schreiter Gyula és Schreiter Edina


"Szemerédi Krisztának köszönhetően megtaláltam azt az ingatlant, amit mindig is kerestem a Dunakanyarban. Kriszta készségesen állt rendelkezésre bármilyen kérdésem esetén, rendkívül segítőkész, megbízható, proaktív és precíz ingatlanos. Mind az eladó és a vevő érdekeit megfelelően képviselte, egy pillanatig sem éreztem, hogy csak az anyagiakat vette volna figyelembe. Az ingatlanról feltett képek, illetve videók abszolút megfeleltek a valóságnak. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám Krisztát, aki a környéken keres ingatlant. Szép napot, Nóra"

Bácskai Nóra


"Kriszta hozzáértésének és kitartó munkájának köszönhetően, sikerült értékesíteni ingatlanunkat. Kedves személyisége, korrekt hozzáállása már megismerkedésünkkor pozitív benyomást keltett, ami a későbbiek során barátsággá alakult. Ezúton szeretném megköszönni segítségét és sok sikert kívánni számára a jövőben! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Legyen szó vevőkről, vagy eladókról, Ő mindkét fél érdekeit figyelembe véve, megbízhatóan intézi a szerződéskötéssel kapcsolatos feladatokat. Üdvözlettel, Klári"

Sárai Klára


"Ezúton szeretnénk megköszönni mindazt az áldozatos munkát, mellyel segítettél minket, az életben ritkán tapasztalhatunk ilyen fokú és hozzáértő segítséget. Szeretnénk megköszönni minden segítséget, mellyel álmaink nyaralójának tulajdonosai lehettünk. Munkád mindenekfelett lelkiismeretes, precíz, szakszerű, kedves, türelmes és kitartó volt számunkra. Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen rövid időn belül ez teljesülhet, azt pedig, ahogyan mindkét fél érdekeit szem előtt tartva képviselted az ügyletet, az ingatlanos szakmában ez példaértékű volt. Egyszóval mindent nagyon köszönünk és teljes értékű bizalommal ajánlunk minden ügyfélnek, érdeklődőnek. Üdvözlettel, Miklós és Zsolt"

Béres Miklós és Puha Zsolt


"Kedves Krisztina! Most, hogy lezárult börzsönyligeti nyaralóm eladása, szeretném megköszönni az ezzel kapcsolatos munkáját. Az ingatlan rövid időn belül, reális áron, ráadásul szezonon kívül kelt el az Ön segítségével. Szorosan vett ingatlanos munkáján kívül segítséget kaptam a ház téliesítésével kapcsolatban is, ami a nagy távolság miatt nagyon jól jött nekem. Minden ügyintézés rendben, a megbeszéltek szerint történt. Helyreállt a korábbi tapasztalataim alapján megtépázott bizalmam az ingatlanos szakmával kapcsolatban. Még egyszer köszönök mindent. Üdvözlettel, Müller Mariann"

Müller Mariann


"Párommal első látásra szerelembe estünk Börzsönyliget és a Dunakanyar szépségével, és közös álmunkká vált, hogy megtaláljuk itt otthonunkat. Több kinézett lehetőség közül Kriszta igényeinknek megfelelően javasolt egyet, amiről egyből éreztük: ez a mi otthonunk. Az adás-vétel mikéntjéről, menetéről készséges magyarázatot kaptunk, és a teljeskörű ügyintézésnek köszönhetően a szerződés aláírásával birtokba is vehettük az ingatlant. Ezúton is köszönjük szépen a lelkiismeretességet és elhivatottságot, amivel az álmunk valóra válhatott!"

Tímea és Adrián


"A maximális korrektség, segítőkészség, ami mindvégig jellemezte Szemerédi Krisztát az ügyintézés során. Folyamatosan az volt az érzésem, fontos neki, hogy megtaláljam azt az ingatlant, ami nekem tetszik. Nem akart rábeszélni semmire. Amit ígért, azt teljesítette. Köszönöm, hogy Önnel keresgélhettem! Mindenkinek ilyen ingatlanközvetítőt kívánok!"

dr. Varga Mária


"Én és a párom hónapokat töltöttünk telek kereséssel, amikor a Börzsönyliget Ingatlan Portálba botlottunk, ahol azt láttuk, hogy más ingatlan-közvetítőkhöz képest, sokkal részletesebb leírásokat és valójában hasznos információkat (pl. tájolás, beépíthetőség, építménymagasság) kapunk a telkekről. Kriszta mindenben segített, amiben tudott. Nyitottan állt hozzánk és a kérdéseinkhez. Örülünk, hogy rajta keresztül találtuk meg a nekünk szimpatikus telket!"

Judit és Tamás


"Minden ingatlan eladható, csak szisztematikusan foglalkozni kell vele. Erre Kriszta munkája igazi bizonyíték! Üdvözlettel, András"

Pálinszki Antal András


"Kedves Kriszta! Köszönjük a korrekt, segítőkész munkáját és hálával gondolunk a sikeres ügylet lebonyolítására. Üdvözlettel, Csornay László"

Csornay László


"Kedves Kriszta! Elégedettek voltunk az Ön munkájával. Megfelelően jelezte az eladók felé az igényeinket, és tartotta velük a kapcsolatot. Minden szükséges információt megosztott velünk, és utána járt a kérdéseinknek, nagyon segítőkész és pontos volt."

Sáringer Máté és Evelin


"Kriszta a lehetetlent is megoldja :) Nehezen értékesíthető ingatlanunkat, hosszú, kitartó munkája eredményeképpen sikerült eladni. Köszönjük a hozzáértő munkát, a kitartását és a körültekintő ügyintézést. További sok sikert és jó egészséget kívánunk."

Ági és Csaba


"Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm ingatlanunk értékesítésénél tanúsított lelkiismeretes munkádat, segítségedet, emberségedet, kedvességedet! Jó szívvel fogom ajánlani az irodát mindenkinek, akár venni vagy eladni szeretne. Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!"

Gyöngyösi Melinda


"Kedves Kriszta! Nagyon szépen köszönjük a segítséget amit nyújtottál nekünk ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb ingatlant. Profizmusod, kedvességed, segítőkészséged, türelmed hozzásegített bennünket a döntéshez. Szívesen fogunk ajánlani leendő házvásárló ismerőseinknek. Köszönettel, Csáki család"

Csáki család


"Nyaralónk eladásával fél évig próbálkoztam eredménytelenül, saját hirdetésekkel, más ingatlanosokkal, majd ezt követően, reménytelen időszakban, 2016 decemberében, mások ajánlására kötöttem szerződést Szemerédi Krisztával. Közvetítésével a nyaraló másfél hónap alatt elkelt. Miben látom sikere "titkát"? Hitelesség, hozzáértés, empátia készség, a vevő és eladó érdekeinek maximális képviselete. Szívesen ajánlom ingatlant vásárlóknak, vevőknek egyaránt. Üdvözlettel, István"

Darvas István


" Kriszta! Maximálisan kedves és segítőkész voltál. Köszönök mindent!"

Dervár Zita


"Szemerédi Kriszta szakmájához elkötelezetten, ügyfeleihez korrekten, hatékony, körültekintő és gyors munkát végzett. Minden tekintetben elégedett voltam, külön köszönet a munkáján túlmutató segítőkészségért."

Piczil Katalin

 

"Kedves Kriszta, köszönjük a szakszerű, lelkiismeretes hozzáállásodat az ingatlanunk eladásával kapcsolatban. Részünkről nagyon pozitív volt, hogy mind a két felet korrekt módon képviselted, folyamatos volt a kapcsolattartás és gördülékeny az ügyintézés. Köszönettel, Kormos Alexa és Kormos Petra"

Kormos Alexa és Kormos Petra


"Végül Börzsönyligeten vásároltunk ingatlant, amiben nagy segítségünkre volt Kriszta rugalmassága, illetve az ingatlanok részletes és igényes dokumentációja. Ezúton is köszönjük a munkádat!"

Sperling András és Anna


"Én a Börzsönyliget Ingatlan Portálról és Krisztáról csak jókat tudok mondani. Alapos, az eladásra kínált ingatlan és a szabályozási környezet tekintetében is felkészült. Mindig rendelkezésünkre állt, akár telefonon, akár személyesen, és rengeteget segített a "kötelező körökön" is túl a kiválasztott ingatlan átvételét követően is. Sok ingatlant megnéztünk sok ingatlanirodán keresztül, így van összehasonlítási alapunk. Krisztáék a legjobbak között vannak, jó a honlap is, nekünk szimpatikus volt, hogy sok fenn a kép, részletes az információ, és van videó is az ingatlanról. Örülök, hogy a Börzsönyliget Ingatlan Portálon keresztül találtuk meg a mi kis nyaralónkat."

dr. Kovács Tímea


"Eladóként fordultunk az irodához. Az Önök szakszerű közreműködésével sikerült rövid időn belül vevőt találnunk. A vevők nevében is mondhatom, hogy mindig naprakész információkat kaptunk és mindkét felet kielégítő, segítőkész hozzáállást tapasztaltunk! Ajánljuk az irodát mindenkinek!"

Kalapács János


"Szia Krisztike! A héten csütörtökön volt egy hete, hogy beköltöztünk a kis mézeskalács házikóba. Nagyon boldogok vagyunk, mert minden csodálatos és gyönyörű. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni neked a gyors ügyintézést, és azt a sok hasznos jó tanácsot, amit a legutóbbi telefonbeszélgetésnél kaptunk tőled. Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk neked és kedves családodnak! Üdvözlettel, Sándor és Irén."

Sándor és Irén


"Mi Szemerédi Krisztával tartottuk a kapcsolatot, feladatát hatékonyan, lelkiismeretesen  látta el. A nyaralónkra gyorsan, egy hónap alatt megtalálta az alkalmas vevőt. Az ingatlan irodát ajánljuk másoknak is."

Hajagos  család


"Szia Zsolt! Köszönöm, hogy ilyen flottul mentek a dolgok, nagyon elégedett voltam a munkáddal. Üdv, Marcell"

Németh Marcell


"Tisztelt Szemerédi úr! Sógorommal, Figura Gyulával egyeztetve mondunk köszönetet, hozzáértően precíz és lelkiismeretes munkájáért, melynek eredményeképpen a börzsönyligeti ingatlant a hirdetés feladását követően, 3 hét leforgása alatt értékesítette. Gyakorlatilag az aláíráson és a vételár átvételén kívül - beleértve az ügyvédi tevékenységet is - semmiféle tevékenység és intézni való nem hárult ránk. Ezek után bátran merem ajánlani mindenkinek, akinek ingatlan vétellel vagy eladással kapcsolatos intézni valója van. Ismételt köszönettel, Figura Gyula és Tölgyesi Gábor"

Figura Gyula és Tölgyesi Gábor


"Budapest 60 km-es körzetében kerestünk egy kis ingatlant, ami számunkra a kikapcsolódást jelentheti a mindennapokból. Sok helyre látogattunk el, de a Börzsöny már első látásra elnyerte tetszésünket. Számunkra nagyon fontos volt a panorámás kilátás. Egy meghirdetett ingatlan megtekintésekor ismerkedtünk meg Szemerédi úrral, aki még hétvégén is készségesen állt a rendelkezésünkre. Nem egyszer, hanem többször is, míg meg nem találtuk azt a mesebeli kis házikónkat, amire az egész család vágyódott. Köszönetet mondunk neki a segítségéért, a korrekt ügyintézésért és az egész családjának egészséget és nagyon sok boldogságot kívánunk! Várnagy György és családja"

Várnagy György és családja


"Csak jót tudok írni Szemerédi Zsoltról és feleségéről. Szakértelmük, kedvességük lenyűgözött az első perctől fogva. Ilyen emberekkel találkozni élmény, szakmailag megbízhatóak, emberileg a megbízhatóságot árasztják maguk körül."

Pongráczék


"Vevőként korrekt, naprakész információkat kaptunk és mindig segítőkész hozzáállást tapasztaltunk! Ezek alapján Szemerédi Zsoltot szívesen ajánljuk a leendő eladók és vevők figyelmébe."

dr. Dinnyésné Szverle Mária


"Csak jót, dicsérőt, maximális megelégedettséget és köszönetet tudok írni az együttműködésünkről. Segítőkész, kedves, megbízható, gyors, tájékozott, no és emberségből is jeles. Örülök, hogy megismerhettem. Tisztelettel, Pályiné" 

Pályiné


"Nagyon köszönöm a korrekt ügyintézésüket, és hogy rövid időn belül értékesítették a telkemet. Köszönettel, Kovács Tamás"

Kovács Tamás


"Panorámás telket kerestünk Kismaroson, barátaink ajánlására felvettük a kapcsolatot a Szemerédi Zsolt által képviselt ingatlanirodával. Rövid időn belül több ingatlant is meg tudtunk nézni közreműködésével. Rendkívül korrekt tájékoztatást kaptunk a bemutatott ingatlanokkal kapcsolatban, felhívta figyelmünket a területen érvényben lévő beépíthetőségi és egyéb szabályokra is. Hatékony segítségével gyorsan telektulajdonosok lettünk. Csak ajánlani tudom másoknak is."

dr. Nagy László Tamás


"Kedvenc hétvégi házunk nagyon a szívünkhöz nőtt, de mivel megváltoztak életkörülményeink, szerettünk volna megválni az ingatlantól. Hosszú ideig próbáltuk értékesíteni, sikertelenül. Aztán ismerősünk ajánlotta a Börzsönyliget Ingatlan Portált, azon belül, Szemerédi Zsolt ingatlan értékesítőt. Május elején felvettük a kapcsolatot és június közepén már az adásvételi szerződés aláírása is megtörtént. Korrekt, pontos, megbízható munkáját csak dicsérni tudjuk. Mindig kellő tájékoztatást kaptunk az ügyletek menetéről. Minden eladó-vevő figyelmébe ajánlom az ingatlan irodát. Csak jól járhatnak vele !!! Köszönjük, Varga Tamás és Varga Tamásné"

Varga Tamás és Varga Tamásné

 

"Nagyon meg voltunk elégedve a munkájukkal, csak ajánlani tudjuk Őket mindenkinek! Gyors, precíz munkával, rövid időn belül megtalálták eladóvá vált telkünkre a tökéletes vevőt :) Köszönjük nekik!"

Rost család


"Zsoltot egy határozott, céltudatos embernek ismertem meg. Amikor pár évvel ezelőtt ingatlant kerestem, említette, hogy ha tetszik valami, akkor igyekszik megszerezni azt. Idén ez a mondata eszembe jutott, és gondoltam egyet. Egy telekre fájt a fogam, és megkértem, próbáljuk valahogy megszerezni. Csupán a helyrajzi számot és a címet mondtam el Neki, és egy héten belül már fel is vette a tulajdonosokkal a kapcsolatot, majd a következő héten már az adás-vételit írtuk. Ilyen hamar nem számítottam eredményre, és mégis... Köszönöm Neki!

Mindezek mellett tetszik a hirdetési stílusa. Nem kertel, nem használhatatlan, beazonosíthatatlan képekkel hirdet. Látszik, hogy Ő el akarja adni azt az ingatlant, aminek eladásával megbízták és nem csak a portfólióját növeli."

Dracsay Zoltán


"A Börzsönyliget Ingatlan Portál képviselője, Szemerédi Zsolt közvetítésével vásároltam nyaralót. Előzetesen számos ingatlant megnéztünk együtt és Zsolt végig korrekt tájékoztatást adott. Rámutatott az ingatlanok előnyeire, de arra is, hogy milyen felújítási munkák szükségesek. Emiatt sosem volt olyan érzésem, hogy "zsákbamacskát" vásárolok. A kapcsolatunk az adásvételi szerződés aláírása után sem szakadt meg, mert Zsolt több apró, de nagyon fontos információval segített, pl. ajánlott megbízható mestereket a felújításhoz."

Palágyi Csaba


"A cégről csak csupa jót tudok mondani. Referensünk tájékozott és lelkes (stílusos) volt, mindent megtett annak érdekében, hogy az ingatlanunk gazdára találjon. Háttér információknak, illetve hasznos tudnivalóknak is birtokában volt, képzettsége is segítette a munkájában. A honlap érdekes, ezáltal egyedi arculatot ad a cégnek. Úgy kezelte az eladásunkat, mintha mi lennénk az egyedüli ügyfelei a cégnek."

Sasvári Györgyi


"Zsolttal és feleségével, Krisztával kapcsolatban csak pozitívan tudunk nyilatkozni, ami a mai körülmények között felettébb ritkának számít! Felkészült, megbízható, precíz és gyors ügyintézésben volt részünk. Nem gondoltam volna, hogy egy ingatlanvásárlás ilyen egyszerűen is történhet! Mindenkinek nagyon ajánlom őket, és ha a jövőben ingatlannal kapcsolatos teendőink lesznek, bizalommal fordulunk hozzájuk. Köszönjük még egyszer! Sz.T. & S.H."

Szabó Tamás


"Tisztelt Börzsönyliget Ingatlaniroda!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek ingatlankeresésemhez nyújtott sikeres segítségükért.

Szándékomban állt igencsak meghatározott és szerény anyagi erővel egy nyaralót vásárolni. Internetes kereséseim során találtam rá az Önök portáljára, illetve a megvásárolt ingatlanra először az OLX- n akadtam rá. Így kerestem meg Szemerédi Zsolt kapcsolattartó urat, aki nagyon készséges és rugalmas volt. Más ingatlant is megmutatott, minden kérdésemre válaszolt, illetve utánanézett. Később, kb. 3 hét múlva készséggel rendelkezésemre állt, amikor arra kértem, hogy még egyszer mutassa már meg az engem érdeklő ingatlant. Így választ kaptam összes kérdésemre.

Amikor eldöntöttem, hogy a portálon a #132 jelölésű ingatlant megvásárolom, készséggel és szakszerűen működött közre az adásvétel minél előbbi és korrekt lebonyolítása érdekében. Minden téren támogató közreműködését ezúton is köszönöm, egyben további sikeres munkájához kívánok jó erőt, egészséget. Tisztelettel, Gyulai István"

Gyulai István


"Együttműködésünk két ízben is sikeresen zárult :-) Zsolt munkája igényes, határozott fellépésű, aki úgy értékesít, mintha a sajátját árulná. Ajánljuk az irodát mindenkinek, legközelebb is őt választanánk. További sok sikert, üdv: Gábor"

Varga Gábor és Rita


"Ingatlant béreltünk a Börzsönyliget Ingatlan Portálon keresztül. Az ügylet lebonyolításával kapcsolatban csak kedvező tapasztalataim voltak. A Börzsönyliget Ingatlan Portál munkatársa megbízható, készséges és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, tárgyszerűen képviselte az eladó és vevő (bérbevevő) érdekeit a tárgyalás és szerződéskötés során. Korrekt, körültekintő munkát végzett. Ezúton is köszönöm Neki és csak ajánlani tudom a Börzsönyliget Ingatlan Portált, minden ingatlant eladni vagy vásárolni szándékozónak."

Júlia Jaloveczkiné


"Nemrégiben ismerkedtem meg a Börzsönyliget Ingatlan Portál közvetítő irodával, és vezetőjével Szemerédi Zsolttal, akiben egy agilis, igazi vérbeli ingatlan közvetítőt és mondhatom, szinte barátot ismertem meg. Csak jó dolgokat tudok elmondani a tevékenységéről. Első körben nekem mint vevőnek kicsit fura volt ez a fajta brusztolós agilitás. Mint aki gondolkodási időt sem hagy, erőlteti hogy pont legyen a dolog végén, mégpedig mihamarabb. Az ingatlan bemutatáskor gördülékeny, igazi hozzá értő stílusban beszélt, mindenre  kiterjedően képben volt, jól képviselte az eladói érdekeket azon keresztül, ahogy kínálta az ingatlant. Persze a vevőit is, nem elhallgatva, ha probléma van a bemutatott ingatlannal. Aztán, és mert ezt neki személyesen is elmondtam és ha nem tetszik, kiveheti az írásomból, mert hozzá járulok, szóval kicsit antipatikus volt az ügy hajtása, független attól, hogy én is akartam az ingatlant. Mint aki egy-két nap alatt le akarja tudni a dolgot.

Aztán egy hajnalon felébredve végig gondoltam a dolgokat, és el kellett ismernem, ha valaha is eladnám a jövőben az ingatlanomat, senki mást nem bíznék meg vele, mint őt! Ingatlan keresésem ideje alatt találkoztam nem egy közvetítővel, akik itt a környékben dolgoznak, illetve  csak úgy tesznek. Volt nem egy, akit képtelenség volt elérni, vagy hetekig kellett érdeklődni nála, mire megmozdította azt a bizonyosat ott maga alatt. Zsolt bármikor elérhető volt, és amíg közvetített az eladó és köztem az szinte órák alatt történt. Lehet kicsit hosszúra sikeredett az írásom és elég lett volna a mottót írni, azt hogy ajánlom mindenkinek, aki a környéken keres ingatlant!"

Péter Miskolci


Találja meg otthonát velünk!

Próbálja ki ingatlan keresőnket!

Ingatlan kereső »

Hitelre van szüksége a vásárláshoz?

Díjmentes hiteltanácsadás!

Ingyenes hitelügyintézés »

Eladná / Kiadná ingatlanát?

Miért várna! Nálunk Ön az első!

Így dolgozunk »

+36 / 70 602 0041 Várjuk hívását!

Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat »