Eladná vagy bérbe adná ingatlanát?

                                         Bízza ránk ingatlana értékesítését!


               


Így dolgozunk

Díjmentes szolgáltatások az ingatlan értékesítéséig

Ingatlan vétel ár meghatározása

Az ingatlan személyes megtekintését követően, sok éves piaci tapasztalataink alapján, valamint az ingatlan piaci összehasonlító, páros összehasonlító és költség adatokon alapuló forgalmi értékelését figyelembe véve, javaslatot teszünk az ingatlan kínálati árára és a megbeszéltek alapján megbízási szerződéskötésre kerül sor. A reális ingatlan vétel ár meghatározása, szerződő Ügyfeleinknek és társaságunknak is közös érdeke, elkerülve így az ingatlan túlárazását. Versenyképes és reális irányárral valamint vételárral, lényegesen lerövidíthető az értékesítés időtartama. Az ingatlan felmérése valamint az irányár és a vételár meghatározása, díjmentes szolgáltatás minden Ügyfelünk részére.

Színvonalas ingatlan hirdetés Videó Felvételekkel

Elkészítjük az ingatlanról a digitális fotókat és igény szerint egy rövid videó felvételt. A digitális fotók és videó felvétel feldolgozását követően, az ingatlan hirdetése megjelenik a saját weboldalunkon, a Börzsönyliget Ingatlan Portálon, valamint az elektronikus médiában fontos szerepet betöltő, különböző ingatlan hirdetési portálokon. Egyedi és színvonalas ingatlan hirdetéseken keresztül mutatjuk be az általunk hirdetett ingatlanokat, melyeket folyamatosan frissítünk. Az ingatlanról készített videó felvétel, valamint annak szerkesztése és megjelenítése, díjmentes szolgáltatás minden Ügyfelünk részére.

Hiteles információ az ingatlanokról

Fontos számunkra a pontos és hiteles információ, ezért minden részletre kiterjedően mutatjuk be az adott ingatlant, részletes leírással, műszaki adatokkal, helyiség listával, térképpel, fotókkal és videó felvételekkel, valamint minden olyan információval, ami elengedhetetlen az ingatlan sikeres értékesítéséhez. Hiteles információt az ingatlan övezeti besorolásáról és beépíthetőségről, valamint a helyi építési szabályozásról a járási Építéshatóságtól kapunk, ahol helyrajzi szám és cím alapján egyeztetünk, az általunk hirdetett ingatlanokról.

Ingatlant kereső Ügyfeleink tájékoztatása

Ingatlant kereső Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a portfóliónkban megjelenő új ingatlanokról. Amint elkészül egy új ingatlan hirdetése, azonnal kiajánljuk olyan Ügyfeleinknek, akik hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlant keresnek. Kereső Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és minden egyes felmerülő igényt figyelembe véve küldjük meg az újabb ajánlatainkat.

Ingatlan bemutatás

A 2007. évi CXXXVI. Törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról 6. § (1) értelmében: a szolgáltató az ügyfél-átvilágítást köteles alkalmazni. Ennek értelmében ügyfélszűrést végzünk, az ingatlan bemutatását megelőzően. Közvetítési és Megtekintési Nyilatkozatban rögzítjük az ingatlant megtekintő Ügyfelek adatait, melyet a törvényi előírásoknak megfelelően, tíz évig megőrzünk. Különös hangsúlyt fektetünk az ingatlan bemutatás fontosságára, ezért minden esetben mi mutatjuk be az ingatlanokat, az ingatlanok tulajdonosaival előre egyeztetett időpontban. Az eladó ingatlanok tulajdonosaival folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Ingatlan adás - vétel

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket az adott ingatlan adás – vétel körüli kérdésekben, mint adózás, illeték és földhivatali ügyintézés. Amennyiben szükséges az adás - vételi szerződéshez, az ingatlan energetikai tanúsítványát is elkészíti a velünk együttműködő tervező - szakmérnök. Teljes körű ügyintézést biztosítunk Ügyfeleink részére jogi képviselettel és földhivatali ügyintézéssel. Az ingatlannal kapcsolatos mindennemű információt bizalmasan kezelünk.

Birtokba adás

Az adás - vételi szerződéskötést követően, az ingatlan birtokba adásával zárjuk le az ügyletet. Elkészítjük a Birtokba adási jegyzőkönyvet, és minden esetben jelen vagyunk személyesen az ingatlan átadásakor.

Találja meg otthonát velünk!

Próbálja ki ingatlan keresőnket!

Ingatlan kereső »

Hitelre van szüksége a vásárláshoz?

Díjmentes hiteltanácsadás!

Ingyenes hitelügyintézés »

Eladná / Kiadná ingatlanát?

Miért várna! Nálunk Ön az első!

Így dolgozunk »

+36 / 70 602 0041 Várjuk hívását!

Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat »


Weboldal készítés és üzemeltetés: mWeb