Ingatlant vásárolna vagy bérelne?

Díjmentes szolgáltatások az ingatlan kiválasztásától a birtokba vételig




Forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlant kereső Ügyfeleink részére díjmentes szolgáltatást biztosítunk az ingatlan kiválasztásától egészen a birtokba vételig.

Kapcsolatfelvétel

Portálunkon igényes ingatlan hirdetéseken keresztül mutatjuk be az értékesítésre vagy bérbe adásra szánt ingatlanokat, egyedi megjelenéssel és videó felvételekkel. Amikor a tisztelt érdeklődő rátalál a Börzsönyliget Ingatlan Portálra, tapasztalhatja, hogy milyen könnyedén szűrhet rá az ingatlan keresőben, saját igényei alapján, az Őt érdeklő ingatlanokra. Az ingatlan adatlapokon is fel van tüntetve az elérhetőségünk, akár e-mailben, akár telefonon veszik fel velünk a kapcsolatot, gyakorlatilag a hét minden napján elérhetőek vagyunk.

Hiteles információ az ingatlanokról

Fontos számunkra a pontos és hiteles információ, ezért minden részletre kiterjedően mutatjuk be az adott ingatlant, részletes leírással, műszaki adatokkal, helyiség listával, térképpel, fotókkal és videó felvételekkel, valamint minden olyan információval, ami elengedhetetlen az ingatlan sikeres értékesítéséhez. Hiteles információt az ingatlan övezeti besorolásáról és beépíthetőségről, valamint a helyi építési szabályozásról a járási Építéshatóságtól kapunk, ahol helyrajzi szám és cím alapján egyeztetünk, az általunk hirdetett ingatlanokról.

A kiválasztott ingatlanok bemutatása

A kapcsolatfelvételt követően, kereső Ügyfeleink részére további ingatlanokat is ajánlunk a kínálatunkból, ami megfelelhet a keresési paramétereiknek. Közvetítési és Megtekintési Nyilatkozatban rögzítjük az ingatlant megtekintő Ügyfelek adatait, melyet a törvényi előírások értelmében, tíz évig megőrzünk. Minden esetben személyesen mutatjuk be az általunk természetesen jól ismert ingatlanokat, előre egyeztetett időpontokban. Lehetőség van akár többszöri megtekintésre is, hiszen sokak számára az ingatlan vásárlás, életük meghatározó döntése lehet. Az eladó ingatlanok tulajdonosaival folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Amennyiben a kínálatunkban esetleg nincs a kereső Ügyfélnek megfelelő ingatlan, akkor az általa megadott paraméterek alapján, megkeressük a számára megfelelő ingatlant.

Adás - vétel jogi képviselettel

A kiválasztott ingatlan megvásárlása előtt, a vételi szándék megerősítése céljából, minden esetben írásos ajánlatot kérünk Ügyfeleinktől, amit eljuttatunk a megbízó Ügyfelünk, azaz az Eladó felé, és kezdetét veheti az áralku. Szolgáltatásunk meghatározó eleme az áralku lebonyolítása, vagyis közvetítés a Vevő és az Eladó között, mindkét fél megelégedésére. Amennyiben szükséges az adás - vételi szerződéshez, az ingatlan energetikai tanúsítványát is elkészíti a velünk együttműködő tervező - szakmérnök. Előfordulhat, hogy a Vevőnek esetleg nincs ügyvédje, természetesen jogi képviselőnk minden esetben Ügyfeleink rendelkezésére áll, aki teljes körű szolgáltatást nyújt, földhivatali ügyintézéssel.

Birtokba vétel

Az adás - vételi szerződéskötést követően, az ingatlan birtokba adásával zárjuk le az ügyletet. Személyesen veszünk részt a birtokba vételnél, ahol rögzítjük a Birtokba adási jegyzőkönyvben a közüzemi órák állását, és megtörténhet a birtokba vétel.

Találja meg otthonát velünk!

Próbálja ki ingatlan keresőnket!

Ingatlan kereső »

Hitelre van szüksége a vásárláshoz?

Díjmentes hiteltanácsadás!

Ingyenes hitelügyintézés »

Eladná / Kiadná ingatlanát?

Miért várna! Nálunk Ön az első!

Így dolgozunk »

+36 / 70 602 0041 Várjuk hívását!

Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat »


Weboldal készítés és üzemeltetés: mWeb